Kontakta oss

Adress: Visbyvägen 49,
622 54 Romakloster
Telefon: 0498 - 502 70
Mobil: 0708-274820
Fax: 0498 - 501 54
E-post: info@pajse.se

Aktuellt

Världsunik nyhet på Skördefestivalen Under Skördefestivalen på Gotland Grönt Centrum kommer Pajse Teknikutveckling AB i samarbete med Trioplast AB visa en världsunik patenterad ensileringsmetod. Välkommen till Gotland Grönt Centrum 3-4 September


Världsunik ensileringsmetod visas på Gotland Grönt Centrum Det gotländska bolaget Pajse Teknikutveckling AB har under de senaste 10 åren i samarbete med Trioplast AB och Gotland Grönt centrum utvecklat och testat en ny kostnadseffektiv lösning för förpackning av ensilage. Detta har resulterat i en 15 ton tung maskin, fylld med senaste teknik och konstruerad att enkelt kunna anpassas för olika krav på världsmarknaden.


Den presenterade lösningen utmanar traditionella metoder som Torn och plansilo genom att erbjuda betydande kostnadssänkningar i jordbruket genom bland annat minska behovet av plast, få en högre packningsgrad samt mindre luftinnehåll. Nu skall denna konstruktion och metod under hösten visas för världsledande tillverkare av jordbruksmaskiner med avsikt att sälja konstruktion och teknik.


#